Katleen

Katleen

Comments Off on Katleen

Voor TEDxUHasselt (2018) werd ik intensief begeleid door Toastmasters Hasselt. Ik kreeg eerst uitgebreid feedback op de uitgeschreven tekst en de slides (zowel via Skype als mail), en nadien ben ik enkele keren gaan repeteren bij hen. Telkens kreeg ik gerichte en constructieve feedback en suggesties op het vlak van inhoud, stemmodulatie, houding op het podium, pauzes, enzovoort. De sessies en feedback momenten maakten de presentatie alleen maar beter.

Omdat ik zo tevreden was over de samenwerking, heb ik hen opnieuw gecontacteerd in het kader van Universiteit van Vlaanderen (ook in 2018). Voor Universiteit van Vlaanderen moest ik een college voor het brede publiek geven van maximum 15 minuten. Via mail kreeg ik eerst feedback op mijn slides en tekst, en tijdens de live repetitie kreeg ik uitgebreide en professionele feedback en tips om de presentatie beter te maken.

De repetitie en feedback worden ook altijd gefilmd; die filmpjes krijg je nadien toegestuurd, zodat je er thuis verder mee aan de slag kan.

About the author:

Coach voor
Nog vragen? Zin om eens langs te komen?
Contacteer ons

Back to Top